2023 öğretmen maaşları belli oldu: İşte zamlı öğretmen maaşları - Güncel ve Son Dakika HaberleriGüncel ve Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 08:15

2023 öğretmen maaşları belli oldu: İşte zamlı öğretmen maaşları

2023 öğretmen maaşları belli oldu: İşte zamlı öğretmen maaşları
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 18:22

206 Okunma

Öğretmen maaşlarına yapılacak 2023 zammı için eleştiri veri açıklandı. TÜİK tarafınca açıklanan enflasyon verisinin ardından öğretmen maaşlarına yapılacak zam oranı da  netleşti. Enflasyon verileri sonrası işgören ve işyar emeklileri ocakta toplam yüzde 16,39 zam almaya hak kazanmıştır.  6 aylık enflasyon farkıyla beraber, refah oranı da belirlendi ve yüzde 25 oranında zam gerçekleşti.

UNVAN VE GÖREV YILINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Ücretli, sözleşmeli, kadrolu olmak suretiyle öğretmen maaşları unvana ve görev meydana getirilen yıla gore değişiklik gösteriyor. Öğretmen maaşlarına Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda iki defa zam uygulanıyor. Yılın ilk zammı enflasyon verileriyle büyük oranda ortaya çıkacak, sadece memura refah oranı beklentisi de var.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN